Župnikova čestitka

Draga braćo i sestre!

U ovim izvanrednim okolnostima kojima smo svi, kao pojedinci, ali i kao zajednica pogođeni, primorani smo radi općeg dobra ove najsvetije dane muke, smrti i uskrsnuća Gospodinova slaviti skromno u našim domovima i u krugu obitelji, a ne uobičajeno u našoj župnoj crkvi. Ovo izazovno vrijeme pandemije koronavirusa pred svakoga od nas postavilo je bezbroj pitanja, ali i mogućnost da još više učvrstimo svoju vjeru te pripadnost Crkvi i Isusu Kristu.

Iza svakog Velikog petka mora doći, i doći će – uskrsno jutro, koje nas ohrabruje da ovo izvanredno stanje mora proći i da ćemo uskoro Božjom pomoću opet zajedno slaviti Gospodina.

Dok u ove svete i velike dane misnu žrtvu u našoj župnoj crkvi prikazujem sam Gospodinu, na poseban način imam sve Vas u svojim mislima i molitvama. Ostanimo jaki i uključimo u svoje molitve sve potrebe ovog našeg vremena da uskrsli Gospodin u nama još više učvrsti vjeru, nadu i ljubav.

Svima Vama, vašim obiteljima neka je radošću, uskrsnom nadom, zajedničkom molitvom, obiteljskim zajedništvom i blagoslovom ispunjen Uskrs!

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Vaš župnik

Menu

Župa Sv. Jakova, apostola | S. Radića 7, 32248 Ilača, telefon: 032/521-056, zupailaca@gmail.com