Gostovanje župnog pjevačkog zbora i ministranta u Berku

Na svetkovinu Uzašašća Gospodinova, 18. svibnja 2023., članovi našeg mješovitog pjevačkog župnog zbora i ministranti gostovali su na sv. misi drugoga dana trodnevnice uoči svečane proslave 50 godina od izgradnje župne crkve Mučeništva sv. Ivana Krstitelja u Berku.

Svetu misu predvodio je nekadašnji župnik u Berku, prečasni Pavao Kolarević, župnik u Bapskoj i naš domaći sin, uz koncelebraciju vlč. Krešimira Aračića, župnika u Berku, mons. mr. Luke Marjanovića, kanonika Prvostolnog kaptola i umirovljenog profesora na KBF-u u Đakovu te našeg župnika vlč. Vedrana Bilića.

Na koncu misnog slavlja župnik Aračić se zahvalio našem mješovitom pjevačkom župnom zboru i ministrantima na prekrasnom pjevanju i ministiraranju.

Osim, na svetkovinu Uzašašća, naši ministranti su i gostovali na srednjoj proslavi u Berku, u subotu 20. svibnja 2023., kada je sv. misu predvodio đakovačko-osječki nadbiskup metropolit Đuro Hranić u zajedništvu s grkokatoličkim biskupom mons. Milanom Stipićem, vladikom križevačkim, te s našim svećenicima iz otočkog, vinkovačkog i vukovarskog dekanata, kao i sa svećenicima Slavonsko-srijemskog vikarijata grkokatoličke Križevačke eparhije.

K. Posavac/ Foto Atelier Rahela / Studio Bota

Podijeli

galerija slika

Menu

Župa Sv. Jakova, apostola | S. Radića 7, 32248 Ilača, telefon: 032/201-900, zupailaca@gmail.com